Clear Soup with Egg Solids

Eintropfsuppe
Clear Soup with Egg Solids
Foto: Pexels / pixabay.com
  • Zutaten

3/4 l water
2 soup cubes

30 g flour for one egg
some water to thin, if needed
chives, finely sliced
0

  • Zubereitung

Heat 3/4 l water, add soup cubes.
Beat egg(s) with flour, allow to rest for 20 minutes. Fill batter in a small beaked jug, pouring in the soup slowly. You can serve when batter is in the soup. Garnish with chives.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61oJWijHXzL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/617XMcxslbL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/617XMcxslbL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61oJWijHXzL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht