Foil-Wrapped Potatoes

Erdäpfel in Alufolie
Foil-Wrapped Potatoes
  • Zutaten

800 g waxy potatoes
coarse sea salt
2 sprigs thyme, rosemary
4 garlic cloves chopped
3 tablespoons olive oil
sour cream
herbs
aluminium foil
0
  • Zubereitung

Boil potatoes until fork-tender, cut in halves, place on aluminium foil, sprinkle with garlic, thyme, rosemary and salt and drizzl with oil. Tightly wrap the foil and put on the grill for about 30 minutes.
Spoon sour cream and herbs on the potato halves.

Passende Rezeptkategorien

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/61IOhV6O2JL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/81U3Q8fRV9L._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht