Boiled Beef

Rindfleisch
Boiled Beef
Foto: Tim Reckmann / PIXELIO
  • Zutaten

750 g beef (shoulder, tail of rump)
1 bunch soup mirepoix (vegetables for the soup: celery, carrots, leek, parsley roots)
1 onion
5 peppercorns
2 bay leaves
saltz
garlic for the soup
0
  • Zubereitung

Take a large pot, fill in cold water, place beef in it, add the vegetables and simmer for 1.5 hours. Skim the foam time and again. Take out the beef, cut it in slices and serve with vegetables.

Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/617XMcxslbL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61oJWijHXzL._AC_SL1500_.jpg
Probieren Sie auch noch
Warning: Trying to access array offset on null in /home/.sites/133/site4681477/web/kochjournal/rezepte/recipe.php on line 594
Warning: Trying to access array offset on null in /home/.sites/133/site4681477/web/kochjournal/rezepte/recipe.php on line 637
Produktempfehlungen *
https://m.media-amazon.com/images/I/617XMcxslbL._SL1020_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61oJWijHXzL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/61iFKv6s5pL._AC_SL1500_.jpg
https://m.media-amazon.com/images/I/51ozAcgimqL.jpg

* Wenn Sie hier auf ein Produkt klicken und über diesen Link einkaufen, bekommen wir von ihrem Einkauf eine Provision. Für Sie verändert sich der Preis nicht.
druckansicht